-mg-04941289140233.jpg
 
 

Arvot

 

Jometilla on 40 vuoden kokemus eri alojen automaatiolaitteistojen suunnittelusta, tuotannosta ja ylläpidosta. 

Olemme tulleet tunnetuiksi siitä, että räätälöimme ratkaisumme aina asiakkaan muuttuviin tarpeisiin sopivaksi. Haluamme meidän ratkaisumme olevan aina "perfect match", jossa koneet muuntautuvat päämäärän mukaisiksi.

 

Asiakasymmärrys lähtee liikkeelle täydellisen ratkaisun suunnittelusta. Perehdymme asiakkaan toimintaympäristöön, mallinnamme ratkaisut 3D-tekniikkaa hyödyntäen ja suoritamme laitteistoille vaativat testaukset.

Joustavuus on olennainen osa asiakkaiden ehdoilla toimimista. Me aikataulutamme oman tekemisemme juuri sen mukaisesti, miten se sopii asiakkaidemme tuotantoprosesseihin. Suoritamme käyttöönoton ja asennukset aina suoraan asiakkaamme toimintaympäristöön. 

Luotettavuus toimii kivijalkana toimivalle yhteistyölle. Me Jometilla pidämme aina sen minkä lupaamme. Aina. Voitte luottaa siihen, että tuontantoprosessinne ei kärsi missään vaiheessa.

Jatkuvuus on tärkeää asiakkaillemme, siksi se on ensiarvoisen tärkeää myös meille. Huolehdimme laitteiden ja ohjelmistojen ylläpidosta suurella sydämellä ja olemme aina apunasi. Koneemme ovat pitkäikäisiä ja niitä voidaan säännöllisesti päivittää vastaamaan tarpeitanne.


"Meitä palvelualttiimpaa kumppania saa hakea. Asiantuntijamme ovat rautaisia ammattilaisia, joiden palveluasenteesta saan olla päivittäin ylpeä. Ota yhteyttä ja totea itse!"   

 

 Kari Järvinen, toimitusjohtaja

 
 

Ota yhteyttä

 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Jomet Oy


Lammintie 518
30100 Forssa
+358 10 404 6200
jomet@jomet.fi

 
 
login Synergia Foxy