-mg-0479.jpg
 
 

Pakkauskoneet

 

Tarjoamme asiakkaallemme enemmän kuin standardiratkaisun. Stailaamme koneen asiakkaan asettamien toiveiden mukaiseksi. 40 vuoden kokemuksemme erilaisista pakkausautomaatioprosesseista on auttanut meitä erikoistumaan ja rakentamaan vaativia pakkausratkaisuja. 

Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja asentaneet lähes tuhat automaattisen pakkauksen ja lavauksen ratkaisua jo vuodesta 1977 lähtien. Jos emme ole koskaan pakanneet täysin omaanne vastaavaa tuotetta, olemme todennäköisesti toteuttaneet onnistuneesti useita hyvin samankaltaisia projekteja.

Kokemuksemme monenlaisista tuotteista eri teollisuuden aloilta auttaa meitä löytämään parhaat tekniset ratkaisut. Pitkään jatkunut yhteistyömme laadukkaiden toimittajien kanssa ja standardikomponenttien jatkuva käyttö tarkoittaa luotettavuutta ja kustannustehokkuutta. Toimitettujen laitekokonaisuuksien elinkaari on pitkä. Laitteiden päivitettävyys on myös erinomainen ominaisuus muuttuvassa toimintaympäristössä.

Valmistamme pakkauskoneita valmistavalle teollisuudelle ja jakelulogistiikkaan erikoistuneille yrityksille:


Lue lisää:

> Valmistus

> Verkkokaupat


"Jometin periaate on räätälöidä koneiden toiminta asiakkaan tavoitteen mukaiseksi, eikä muuttaa tavoitetta koneen perustoiminnan mukaan. Ota yhteyttä, niin kerron mitä se tarkoittaa teidän kohdallanne käytännössä!" 

 
 
 

Ota yhteyttä

 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Jomet Oy


Lammintie 518
30100 Forssa
+358 10 404 6200
jomet@jomet.fi

 
 
login Synergia Foxy